بهترین سشوار شارژی موجود در بازار کدام است؟
سشوار از آخرین محصولاتی بود که با تکنولوژی بیسیم همراه شد. سشوار در هر خانهای پیدا میشود و استفاده روزمره از آن هم مزید بر علت شده بود که آن را با همان شکل و کاربرد همیشگی بپذیریم و اصلا انتظار پیدایش سشوار شارژی را نداشته باشیم. البته این تغییر دلپذیر است و به ما کمک میکند تا بدون نگرانی از رسیدن سیم و پیدا کردن پریز، جلوی هر آینهای که دلمان میخواهد، موهایمان را خشک کنیم و حالت بدهیم. در این مطلب از مجله خانومی قرار است به شما بگوییم سشوار بی سیم چیست، چه انواع، مزایا و معایبی دارد و همچنین بهترین مارک سشوار شارژی موجود در بازار را به شما معرفی میکنیم.
فهرست مطالب
سشوار شارژی چیست؟
از معرفی اولین سشوار قابلشارژ در جهان، تنها 5 سال میگذرد. شرکت Volo Beauty اولین سشوار قابلشارژ جهان را در نمایشگاه CES 2019 معرفی کرد. این سشوار از 2 جهت ویژه بود؛ یکی اینکه مثل گوشیهای هوشمند انرژی الکتریکی مورد نیاز خود را از باتری لیتیوم یونی تامین میکرد و دیگر اینکه برای خشک کردن موها، از تکنولوژی کم ضرر مادونقرمز کمک میگرفت.
تا امروز، تکنولوژی مورداستفاده در سشوارهای شارژی کمابیش همان است و ازآنجاییکه باتریهایی لیتیومی برای مدت کوتاهی (نهایتا 14 دقیقه) میتوانند انرژی مورد نیاز برای تولید گرما را تامین کنند، در سشوارهای باتریدار، از تکنولوژیهای پیشرفتهتری مثل مادون قرمز، یونی، بدنه تیتانیومی، تورمالین و… استفاده میشود تا در مدت کوتاهی بتوانند موها را خشک کنند.
سشوار بی سیم چه انواعی دارد؟
سشوارهای بیسیم بر اساس نحوه شارژ، جنس بدنه، نحوه طراحی، تکنولوژی مورد استفاده و… دستهبندی میشوند.
دستهبندی بر اساس نحوه شارژ
رایجترین دستهبندی این سشوارها، به نحوه شارژ آنها برمیگردد. برخی از انواع این سشوار مثل گوشیهای هوشمند و سایر وسایل پرتابل قابل شارژ، با استفاده از کابل USB شارژ میشوند و برخی دیگر پایهای دارند که برای شارژ باید سشوار را داخل آنها گذاشت.
دستهبندی بر اساس نحوه طراحی
از آنجایی که این سشوارها به عنوان سشوار مسافرتی هم کاربرد دارند، معمولا بدنهای سبک و جمعوجور دارند و برخی از آنها برای سهولت حمل، بهصورت تاشو طراحی میشوند. همچنین تجهیزات جانبی آنها هم به یک متمرکزکننده حرارت و نهایتا دیفیوزر محدود میشود. آنهایی که دنبال محصول پرتابل جمع و جورتری برای خشک کردن موهای خود میگردند نیز سراغ برسهای حرارتی یا سشوار چرخشی شارژی میروند.
دستهبندی بر اساس تکنولوژی
همانطور که در بخش قبلی گفتیم، بیشتر این سشوارها با تکنولوژی مادونقرمز کار میکنند. استفاده از این تکنولوژی نواقصی مثل کاهش توان حرارتی و مدتزمان کارکرد که به دلیل باتری لیتیومی ایجاد شده را کاهش میدهد و از طرف دیگر باعث میشود سشوار آسیب کمتری به موها بزند.
در برخی از سشوارهای بیسیم، از المنت تیتانیومی یا بدنه تورمالین استفاده میشود که این تکنولوژیها هم سرعت خشک کردن مو را بالا میبرند و آسیبهای حرارتی سشوار را کاهش میدهند.
بهترین مارک سشوار شارژی بازار را بشناسید
تنوع بالا باعث شده که خرید سشوار کابلی همیشه همراه با چالش باشد؛ اما در حال حاضر سشوارهای شارژی موجود در بازار کشورمان تنوع زیادی ندارند. به همین دلیل انتخاب بین این سشوارها برایتان آسان است و چالش اصلی شما این است که بین سشوار کابلی و سشوار باتریدار کدام را بخرید. در این انتخاب بررسی کاربرد مورد انتظار و میزان نیازتان به سشوار بی سیم، کمکتان میکند.
در ادامه، 3 مدل از بهترین انواع سشوار قابل شارژ موجود در بازار را معرفی میکنیم:
سشوار شارژی مدل A7005
سشوار A7005 محصول کشور چین است و از جمله سشوارهای باتریداری است که با پایه شارژ میشود. به جز پایه و کابل شارژ، در بستهبندی این سشوار، تعدادی متمرکزکننده حرارت هم وجود دارد. از دیگر ویژگیهای این محصول میتوانیم به فهرست زیر اشاره کنیم:
- قابلیت ایجاد باد سرد
- نمایشگر وضعیت شارژ
- بدنه سبک (وزن 600 گرم)
- صدای کم
- تکنولوژی یون منفی
- باتری 5000 میلی آمپر ساعتی قابل تعویض و قابل بازیافت
- توان موتور 300 وات
سشوار شارژی کودک Enssu مدل ES136A
اگر دنبال یک سشوار با باد ملایم و طراحی جذاب برای کودک خود هستید، میتوانید سشوار Enssu مدل ES136A را تهیه کنید. این سشوار با بدنه سیلیکونی و در رنگهای مختلف عرضه شده و علاوه بر باد ایمن و ملایم، صدای کمی هم دارد. میتوانید از این محصول برای خشک کردن پای کودک هنگام تعویض پوشک و … هم استفاده کنید و در مهمانیها و مسافرت نگران پیدا کردن پریز برق نباشید. این سشوار مسافرتی هم با استفاده از پایه شارژ میشود.
از دیگر ویژگیهای این سشوار میتوانیم به تکنولوژی یون منفی و قدرت تولید هوای سرد اشاره کنیم.
برس شارژی صافکننده مو بیورر
یکی از عجیبترین و در عین حال جذابترین سشوارهای شارژی موجود در بازار، برس حرارتی شارژی HT 10 شرکت Beurer آلمان است که به یک ماوس شباهت دارد. از طرف دیگر، دندانههای موجود در کف آن ما را به یاد برسهای جیبی سنتی میاندازد که کف دست قرار میگرفتند.
البته این برس حرارتی بیشتر به درد صاف کردن مو میخورد و با استفاده از آن میتوانید موهای خود را بدون گره و درد شانه کنید.
مزایا و معایب سشوار شارژی چیست؟
برای این که بتوانید در مورد خرید سشوارهای شارژی بهتر تصمیم بگیرید، این بخش را حتما بخوانید.
مزایای سشوار قابل شارژ
میزان تقاضا برای این سشوارها در حال افزایش است و بهموازات این موضوع، قیمت آنها نیز متعادلتر میشود. مزایای زیر علت افزایش تقاضا برای سشوارهای شارژی را نشان میدهد:
- قابلیت استفاده در سفر، باشگاه و هر زمان و مکان دلخواه
- مناسب برای رسیدگیهای موقت به مو، بدون گشتن دنبال پریز، گره خوردن کابل و …
- ایمنی بالا به دلیل عدم استفاده از کابل و اتصال مستقیم به برق
- وزن سبکتر نسبت به سشوارهای سنتی به دلیل پرتابل بودن
- تخریب کمتر محیطزیست به دلیل استفاده از باتریهای قابلشارژ
معایب سشوار قابلشارژ
با وجود مزایای بالا، این سشوارها معایب قابل توجهی هم دارند که ممکن است شما را از خرید آنها منصرف کند:
- قیمت بالاتر نسبت به سشوارهای سنتی
- توان خروجی کمتر
- مدتزمان آمادهبهکار کوتاهتر
- ممکن نبودن استفاده در زمان شارژ
- عمر کوتاه باتریهای لیتیومی و نیاز به تعویض آنها
با این اوصاف، سشوارهای شارژی به درد فر کردن آرایشگاهی مو با سشوار نمیخورند و آرایشگاهها و سالنهای زیبایی بهتر است فعلاً از همان سشوارهای کابلی استفاده کنند.
سشوار شارژی؛ دوستی موها با تکنولوژی
در این مقاله به شما سشوار شارژی یا بیسیم را معرفی کردیم و به انواع، بهترین مارکها و مزایا و معایب آن پرداختیم. پیش از مراجعه به فروشگاهها یا سایتهای فروش محصولات آرایشی برای خرید این سشوار، پیشنهاد میکنیم برآورد درستی از انتظارات خود داشته باشید و این محصول را به عنوان سشوار اصلی خود انتخاب نکنید؛ چون ممکن است برای ایجاد حالتهای پیچیده و تزیین موها برای مهمانیها و مناسبتهای مهم، توانایی کافی را نداشته باشد.