تازه‌ترین خبرها و گزارش‌های صنعت زیبایی ایران و جهان

برندهای زیبایی چینی دیگر بدل‌هایی ارزان‌تر برای نام‌های لوکس اروپایی نیستند

به گزارش «یورومانیتور اینترنشنال»، برندهای آرایشی چینی را دیگر نباید جایگزین‌هایی ارزان‌تر برای برندهای زیبایی معروف دانست، زیرا دست‌کم در داخل چین، این برندها را تولیدکننده محصولات ممتاز به شمار می‌آورند و طی پنج سال گذشته، برندهای چینی عملکرد بهتری در بازار این کشور داشته‌اند. طبق این گزارش که به‌تازگی منتشر شده، برندهای زیبایی چینی که با اصطلاح «سی‌بیوتی» هم شناخته می‌شوند، بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۲، توانسته‌اند فروش خود را ۵۱درصد افزایش بدهند که بیشتر از رشد ۴۲درصدی کل بازار محصولات زیبایی و مراقبت شخصی در این دوره بوده است.

یانگو هو، مدیر بینش یورومانیتور، می‌گوید: «این برندها پتانسیل آن را دارند که از بازار چین فراتر بروند. تا پیش از این، مصرف‌کنندگانْ برندهای سی‌بیوتی را جایگزین‌های ارزان‌تر یا «بدل» برندهای خارجی به حساب می‌آوردند. اما اکنون زمان آن رسیده این برچسب کنار گذاشته شود و برندهای چینی به‌عنوان برندهایی اصیل مطرح شوند.»

یافته‌های این گزارش قابل‌توجه است، زیرا ارزش بازار زیبایی و مراقبت شخصی چین در سال گذشته به ۷۸٫۹ میلیارد دلار رسید. در سال گذشته، بخش مراقبت از پوست ۴۱ میلیارد دلار و بخش رنگ‌های آرایشی ۸٫۲ میلیارد دلار از این بازار را به خود اختصاص دادند. طی سال گذشته، در بین ۲۰ برند پرفروش بازار محصولات آرایشی چین، برندهای سی‌بیوتی ۲۸درصد از فروش را به خود اختصاص دادند که در مقایسه با سال قبل از آن، ۱۴درصد افزایش داشت.

ارزش بازار زیبایی و مراقبت شخصی چین در سال گذشته به ۷۸٫۹ میلیارد دلار رسید. در سال گذشته، بخش مراقبت از پوست ۴۱ میلیارد دلار و بخش رنگ‌های آرایشی ۸٫۲ میلیارد دلار از این بازار را به خود اختصاص دادند

در حال حاضر، برندهای بین‌المللی معروف از قبیل لورآل، استه لوده و کریستیان دیور بر بازار محصولات آرایشی تسلط دارند، ولی برندهای محلی و کوچک‌تر در سال‌های اخیر توانسته‌اند با تکیه بر شخصی‌سازی و توسعه محصولات جدید، در این بازار رقابت کنند. برندهای سی‌بیوتی مانند «Jala» و «Proya»، با معرفی محصولات جدید و استراتژی‌هایی مانند هدف‌گرفتن نسل‌های جوان‌تر، نشان داده‌اند که ظرفیت بسیار بالایی دارند و برندهای نوظهوری از قبیل «Winona» و «Florasis» نوآوری‌ها و فرمول‌های جدیدی برای این بازار به ارمغان آورده‌اند.

دیجیتالی‌شدن نیز به پیدایش و موفقیت برندهای زیبایی چینی کمک کرده است. چراکه بخش بزرگی از فروش این برندها از طریق تعامل آنلاین با مشتریان و بازاریابی اینترنتی صورت می‌گیرد. پلتفرم‌های تجارت الکترونیکی همچون «AliExpress» و «Shein» نیز این امکان را فراهم آورده‌اند که این برندها محصولات خود را در به دست مصرف‌کنندگان خارجی برسانند. با این حال، مصرف‌کنندگان خارجی، در مقایسه با برندهای کره‌ای و ژاپنی، آشنایی کمتری با برندهای چینی دارند. بعضی از برندهای چینی برای حل این مشکل، سعی کرده‌اند محصولاتی متنوع‌تر و با قیمت پایین‌تر به بازار جهانی عرضه کنند.

دیجیتالی‌شدن نیز به پیدایش و موفقیت برندهای زیبایی چینی کمک کرده است. چراکه بخش بزرگی از فروش این برندها از طریق تعامل آنلاین با مشتریان و بازاریابی اینترنتی صورت می‌گیرد

منتظر ادکلن‌های چینی باشیم؟

به گفته یانگ هو، صنعت ادلکن‌های چینی فرصتی مناسب بعدی برای سرمایه‌گذاری و کسب سود است: «ادکلن‌های نوظهور چینی توانسته‌اند با ترکیب فرهنگ و میراث چین با داستان برند خودشان، تنوع بیشتری در بازار ایجاد کنند. اکنون در بین مصرف‌کنندگان جوان، «رایحه‌های چینی» محبوبیت بسیار زیادی دارند.» یانگ هو می‌افزاید: «ادکلن‌های ممتاز و گران‌قیمت بخشی است که هنوز به آن پرداخته نشده است و به‌زودی شاهد شکوفایی و رونق برندهای چینی در این بخش خواهیم بود.» سال گذشته، ارزش بازار ادکلن‌های چینی به ۱٫۹ میلیارد دلار رسید. در حال حاضر، بخش ادکلن قسمت ناچیزی از هزینه سرانه مصرف‌کنندگان چینی را شامل می‌شود که می‌تواند نشان‌دهنده پتانسیل رشد بسیار بالا برای این بخش باشد. در سال گذشته، هزینه سرانه چینی‌ها برای ادکلن ۱٫۵ دلار بود که بسیار پایین‌تر از ۴ دلار برای مصرف‌کنندگان ژاپنی و ۱۲ دلار برای کره‌ای‌ها است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *