اپلیکیشن تیکتاک متعلق به شرکتی به نام «بایتدنس» است و این شرکت امیدوار است بتواند موفقیتش با تیکتاک را با اپلیکیشن دیگری به نام «Lemon8» تکرار کند. به نظر میرسد که لمونایت میخواهد پلتفرمی برای محتوای مد، زیبایی و سبک زندگی باشد و کیفیت محتوای این حوزه را ارتقا بدهد.
لمونایت در سال ۲۰۲۰ در ژاپن معرفی شد و از فوریه گذشته، یعنی همزمان با تلاشهای نهاد قانونگذار آمریکا برای محدودکردن تیکتاک در این کشور، فعالیت رسمی خود در آمریکا را آغاز کرد. لمونایت در عرض یک ماه توانست در بین ده اپلیکیشنی قرار بگیرد که در آمریکا بیشترین دانلود را داشتهاند.
کاربران لمونایت میتوانند مطالب مختلف، بهویژه محتوای مربوط به زیبایی و مد، را در قالب عکس و ویدئو منتشر کنند و عکسها و ویدئوهای کاربران دیگر را ببینند. صفحه اصلی لمونایت هم مانند تیکتاک، صفحه «For You» یا «برای شما» نامیده میشود که مجموعهای از عکسها و ویدئوهای متناسب با سلیقه و علاقه کاربر را به نمایش میگذارد.
در حال حاضر، زیبایی و تندرستی از پرطرفدارترین محتواهای لمونایت است و تجربه کاربری آن از برخی جهات تیکتاک را تداعی میکند، اما ظاهر و عملکرد آن تا حد زیادی به پینترست شبیه است. بایتدنس درمورد تعداد کاربران لمونایت اطلاعاتی منتشر نکرده است، ولی طبق گزارشهای غیررسمی، بعد از معرفی لمونایت در سال ۲۰۲۰، این اپلیکیشن در مجموع بیش از ۱۷ میلیون بار در جهان دانلود شده است.
در حال حاضر، زیبایی و تندرستی از پرطرفدارترین محتواهای لمونایت است و تجربه کاربری آن از برخی جهات تیکتاک را تداعی میکند، اما ظاهر و عملکرد آن تا حد زیادی به پینترست شبیه است.
در نوار بالای صفحه اصلی لمونایت، میتوانید دستهبندی محتوایی این اپلیکیشن را ببینید: مد، زیبایی، غذا، سبک زندگی، سفر و غیره و میتوانید در صفحه مربوط به هرکدام بچرخید و عکسها و ویدئوهای مربوط به آن دسته را ببینید.
اما تا جایی که به موفقیت یک شبکه اجتماعی جدید مربوط میشود، شاید حتی برای خود مدیران لمونایت هم معلوم نباشد که فعالیت این اپلیکیشن تا اینجای کار موفقیتآمیز بوده است یا نه. تعامل کاربران با این پلفترم جدید پایین است و هشتگ مربوط به زیبایی در مجموع کمی بیش از ۱۹ میلیون بازدید دارد. پربازدیدترین پستهای این شبکه اجتماعی هم هرکدام کمتر از ۱۰ هزار لایک دارند. اینفلوئنسرهای معروفی همچون آلیکس ارل و زاندرا پل هنوز وارد لمونایت نشدهاند و در حال حاضر، گروهی از افراد معمولی و اینفلوئنسرهای کوچک فعالترین کاربران این شبکه اجتماعی را تشکیل میدهند.
علاوه بر این، هنوز هیچ برند معروفی هم در لمونایت صفحه رسمی ندارد. هرچند هشتگ مربوط به برند دیور بیش از ۲ میلیون و هشتگ برند شارلوت تیلبری بیش از ۵۸۰ هزار بازدید دارند.
یکی از سخنگویان بایتدنس میگوید: «لمونایت در حال ایجاد فضایی است که در آن افراد بتوانند محتوای مرتبط با زیبایی، مد و سفر را در محیطی معتبرتر و متنوعتر کشف کنند و به اشتراک بگذارند.»