تازه‌ترین خبرها و گزارش‌های صنعت زیبایی ایران و جهان

قطر به استقبال تجارت پررونق محصولات زیبایی رفته است

مجله یورونیوز در گزارشی، ضمن گفت‌وگو با کارآفرینان و اینفلوئنسرها، تجارت پررونقش محصولات و خدمات زیبایی در قطر را بررسی کرده و به این موضوع پرداخته است که چگونه این صنعت توانسته موانع اجتماعی در قطر را از بین ببرد. طبق این گزارش، انتظار می‌رود که درآمد بازار جهانی محصولات مراقبت از پوست، عطر و لوازم آرایشی تا پایان سال جاری به بیش از ۵۰۰ میلیارد یورو برسد و این صنعت در قطر به‌سرعت در حال رشد است.

موج‌های مد و زیبایی می‌آیند و می‌روند، ولی پوست خوب و بی‌عیب‌ونقص همواره مورد توجه می‌ماند. در سال‌های اخیر، صنعت زیبایی رشد چشمگیری داشته است. عواملی همچون شیوع بیماری کرونا، دورکاری و افزایش محبوبیت رسانه‌های اجتماعی، موجب شده است تا مردم بیش از همیشه برای شکل‌وظاهر خودشان هزینه کنند و در نتیجه صنعت زیبایی به صنعتی چند صد میلیارد یورویی تبدیل شده است.

شیخا المدکه، کارآفرین قطری و مدیرعامل شرکت «ملاذی اسکین‌کر»، می‌گوید که همواره علاقه ویژه‌ای به مراقبت از پوست داشته است. المدکه سه فرزند دارد و همیشه به‌دنبال یافتن روتین پوستی کم‌دردسری می‌گشته و بالاخره تصمیم گرفته که وارد صنعت زیبایی شود و خودش مجموعه‌ای از محصولات مراقبت از پوست عرضه کند. شیخا می‌گوید: «چیزی که مرا به‌سوی مراقبت از پوست کشید این بود که به‌دنبال سادگی بودم. من دوست دارم که روتین پوستی کامل، خوب و بسیار ساده‌ای داشته باشم. بنابراین، مجموعه محصولات مراقبت از پوستم را با سه سرم راه انداختم. من به برند ملاذی بسیار افتخار می‌کنم. این واژه در زبان عربی به‌معنای پناه‌گاه است و می‌خواهد مأمنی از محصولات مراقبت از پوست برای همه زنان و دختران باشد.»

غواصی یکی از علاقه‌مندی‌های شیخا است و به همین دلیل، محصولاتی که شرکتش عرضه می‌کند سازگار با محیط‌زیست است. او مشتریان وفادار محصولاتش را عامل موفقیت خود می‌داند. شیخا می‌گوید: «توصیه‌های شفاهی مردم به یکدیگر یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت در کسب‌وکار محصولات زیبایی است. پاسخ به نیازهای انواع مختلف پوست بسیار دشوار است، ولی تمرکز ما روی سادگی است و شما می‌توانید هر چیزی را که لازم دارید، در سبد محصولات ما پیدا کنید.»

صنعت زیبایی قطر رو به شکوفایی می‌رود و طبق پیش‌بینی کارشناسان، رشد این بازار تصاعدی خواهد بود. برندهای لوکس در قطر همواره محبوب بوده‌اند، ولی اکنون تقاضا برای محصولات طبیعی و ارگانیک نیز روبه‌افزایش است.

صنعت زیبایی قطر رو به شکوفایی می‌رود و طبق پیش‌بینی کارشناسان، رشد این بازار تصاعدی خواهد بود. برندهای لوکس در قطر همواره محبوب بوده‌اند، ولی اکنون تقاضا برای محصولات طبیعی و ارگانیک نیز روبه‌افزایش است.

صنعت زیبایی می‌تواند زنان قطری را نیرومندتر کند

برند اتلاد را آمنه المهندی و روان الفارس تأسیس کرده‌اند. این دو نفر متوجه شدند که در بازار محصولات زیبایی شکافی وجود دارد و به این ترتیب، مجموعه‌ای از محصولات زیبایی عرضه می‌کنند که عاری از خشونت است و با مواد و ترکیبات طبیعی تولید می‌شود.

آمنه المهندی توضیح می‌دهد: «واژه اتلاد در زبان عربی به‌معنای شکوه، میراث و اصالت است. دلیل اینکه تصمیم گرفتم اتلاد را تأسیس کنم این بود که علاوه بر زیبایی به سلامت و تندرستی هم علاقه داشتم.»

آمنه و روان محصولات زیبایی ارگانیک عرضه می‌کنند، ولی هدف‌شان را چیزی فراتر از ایجاد برندی می‌دانند که محصولات طبیعی عرضه می‌کند. بخش مهمی از کسب‌وکار اتلاد، علاوه بر آموزش‌دادن به مشتریان و ترویج شیوه‌های زیبایی پایدار، توانمندسازی زنان کشاورز در کشورهای در حال توسعه است.

روان الفارس، یکی دیگر از بنیان‌گذاران اتلاد، می‌گوید: «ما معتقدیم که حمایت از زنان در کشورهای دیگر ارزش اصلی برند ما است. زیرا ما زنیم و این را می‌دانیم که زن‌بودن و گرداندن کسب‌وکاری برای خود به‌هیچ‌وجه کار آسانی نیست. بنابراین ما مواد خام مورد نیاز برای محصولات اتلاد را از زنان کشاورز در آفریقا، هند و خاورمیانه تهیه می‌کنیم تا از آن‌ها حمایت کرده باشیم.»

روان الفارس، یکی دیگر از بنیان‌گذاران اتلاد، می‌گوید: «ما معتقدیم که حمایت از زنان در کشورهای دیگر ارزش اصلی برند ما است. بنابراین ما مواد خام مورد نیاز برای محصولات اتلاد را از زنان کشاورز در آفریقا، هند و خاورمیانه تهیه می‌کنیم تا از آن‌ها حمایت کرده باشیم.»

اینفلوئنسرها و رسانه‌های اجتماعی

در عصر رسانه‌های اجتماعی، نمی‌شود انکار کرد که کلید موفقیت برندهای زیبایی تسلط بر هنر بازاریابی آنلاین است. مصرف‌کنندگان به‌دنبال محصولاتی می‌گردند که پاسخ‌گوی نیازهایشان باشد و شبکه‌های اجتماعی که اکنون محبوب‌تر از همیشه‌اند و تعامل بیشتری در آن‌ها جریان دارد، محیطی بسیار مناسب برای کشف محصولات جدید و مناسب به شمار می‌آیند.

حنین السیفی یکی از پرطرف‌دارترین اینفلوئنسرهای قطری است که از وبلاگ‌نویسی در حوزه مد و زیبایی شروع کرد و بعد برند خودش را تأسیس کرد. برندی که به‌سرعت در حال رشد است و توانسته به کسب‌وکاری بزرگ تبدیل شود. حنین السیفی در مهندسی شیمی تحصیل کرده و این تحصیلات در راه‌اندازی برند زیبایی‌اش مفید بوده است.

السیفی می‌گوید: «تولید محصولات زیبایی هم مانند مهندسی شیمی است، چون در مهندسی شیمی هم مواد مختلف را با هم ترکیب می‌کنیم. در این کار، هدف‌مان این است که چیزهایی را که در ذهن داریم به محصول تبدیل کنیم. این همان مهندسی شیمی است و من هم در صنعت زیبایی همین کار را می‌کنم.»

برندهای زیبایی و مراقبت از پوست خاورمیانه در سطح بین‌المللی نیز رفته‌رفته مطرح می‌شوند. وقتی هم که موضوع دستیابی به بازار هدف و بازاریابی در میان باشد، کارآفرینان و اینفلوئنسرهایی مانند حنین السیفی اهمیت بسیار زیادی پیدا می‌کنند. السیفی می‌گوید: «هدف من، قبل از اینکه کارآفرین شوم، این بود که این پیام را به مردم برسانم که زنان مسلمان می‌توانند متواضع و موفق باشند و کارهایی را انجام بدهند که به نظر غیرممکن می‌رسد. سپس حرفه‌ام را تغییر دادم و کارآفرین شدم. در این دوره، رسانه‌های اجتماعی کمک زیادی به من کردند، ولی تنها عامل موفقیتم اینستاگرام نبود. چون کارآفرینی به‌معنای کار واقعی است و بدون کارکردن و اتکای صرف به شبکه‌های اجتماعی، نمی‌شود موفق شد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *