تازه‌ترین خبرها و گزارش‌های صنعت زیبایی ایران و جهان

۵ نوآوری مراقبت از مو و زیبایی در گردهمایی سالانه استارتاپ‌های فناوری در ویواتک پاریس

هوش مصنوعی در صنعت زیبایی
در نمایشگاه امسال «ویوا تک»، شرکت «لورئال»، غول آرایشی و بهداشتی فرانسوی، تعدادی از نوآوری‌های پیش‌گامانه خود در زمینه زیبایی را ارائه کرد. «ویوا تک» نمایشگاه سالانه‌ای است که در پاریس برگزار می‌شود و تمرکز اصلی آن استارتاپ‌ها و نوآوری‌های این حوزه است. محصولات جدیدی که «لورئال» در این نمایشگاه معرفی کرده، با درنظرداشتن تنوع و شمول فرهنگی، از فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی و واقعیت افزوده در زندگی واقعی و جهان مجازی بهره می‌گیرند.

«بلانکا جوتی»، از مدیران ارشد «لورئال»، در بیانیه‌ای گفته است: «ما با تکیه بر مجموعه کاملی از فناوری زیبایی افزوده، تحلیل‌های داده‌محور، دستگاه‌های هوشمند و مدهای جدید در دنیای زیبایی، خدمات‌رسانی‌مان به بیشترین مشتریان ممکن را روزبه‌روز شخصی‌تر و سفارشی‌تر می‌کنیم.»

موضوع زیبایی مجازی که آن را «فناوری انسان برای انسان» نامیده‌اند، به‌لطف برندهایی مانند «میبلین نیویورک» و «شو اوئه‌مورا» و امکان آرایش دیجیتال در «مایکروسافت تیمز»، «اسنپ» و متاورس‌هایی از قبیل «روبلاکس»، «اسپشیال» و «زپتو» مطرح شده است. برندهایی مانند «شو اوئه‌مورا» و «کراستاس» نیز از توانمندی‌های هوش مصنوعی و واقعیت افزوده در این زمینه بهره می‌گیرند، اما «لورئال» یک وسیله آرایشی ویژه به نمایش گذاشته که مخصوص کسانی است که مشکلات حرکتی دارند و امکانات بیشتری به این افراد می‌دهد.

لانکوم: هپتا

برند «لانکوم» با توجه ویژه به افرادی که مشکلات حرکتی دارند و جمعیت‌شان در جهان به حدود ۵۰ میلیون نفر می‌رسد، وسیله‌ای به نام «هپتا» طراحی کرده است. «هپتا» نخستین وسیله آرایشی فوق دقیق و هوشمند جهان است که مخصوص کسانی طراحی شده که تحرک بازوی محدودی دارند و در حالت عادی، آرایش‌کردن برایشان دشوار است. این وسیله یک سری آهن‌ربایی دارد که رژ لب روی آن قرار می‌گیرد و به کمک کنترل‌کننده‌های هوشمند و دقیقش، می‌تواند دامنه حرکتی بیشتری در اختیار افراد کم‌توان بگذارد و امکان آرایش‌کردن را برایشان فراهم کند.

کراستاس: کی‌اسکن

برند «کراستاس» از فناوری هوش مصنوعی برای طراحی دوربین‌های مخصوص اسکن پوست و موی سر استفاده کرده است. «کی‌اسکن» دستگاهی مجهز به هوش مصنوعی و مخصوص آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی است که به کمک سه نوع اشعه (نور سفید معمولی، نور قطبیده متقاطع و اشعه فرابنفش)، می‌تواند انواع مختلف مو و پوست سر را اسکن کند و اطلاعات مختلفی مانند، قطر تار مو، میزان شوره سر و میزان چربی را در اختیار آرایشگران بگذارد تا بتوانند مناسب‌ترین و سفارشی‌ترین محصولات را به مشتریان‌شان توصیه کنند.

برندهایی مانند «شو اوئه‌مورا» و «کراستاس» از توانمندی‌های هوش مصنوعی و واقعیت افزوده بهره می‌گیرند، اما «لورئال» یک وسیله آرایشی ویژه به نمایش گذاشته که مخصوص کسانی است که مشکلات حرکتی دارند و امکانات بیشتری به این افراد می‌دهد

شو اوئه‌مورا: استیکرهای فیزیکی‌دیجیتال

در اکوسیستم روبه‌رشد وب ۳، تقاضای کاربران برای محصولات و فناوری‌های مرتبط با زیبایی افزایش یافته است. «شو اوئه‌مورا»، برند زیبایی ژاپنی، برای پاسخ به این تقاضا و با الهام از خوش‌نویسی ژاپنی، استیکرهای سه‌بعدی مخصوصی طراحی کرده است تا تجربه فیزیکی‌دیجیتال بی‌نظیری در اختیار کاربران جهان‌های مجازی ارائه بدهد. هر کدام از این استیکرها طراحی بی‌نظیری دارد و در تعدادی بسیار محدود و در آتلیه‌ای در پاریس تولید شده است.

وقتی این استیکرها را روی صورت می‌گذارید، می‌توانید به فیلترهای واقعیت افزوده اختصاصی در اپلیکیشن اسنپ‌چت دسترسی داشته باشید و به کمک این فیلترها، محتوای اختصاصی خودتان را تولید کنید.

در حال حاضر، این فناوری بیشتر جنبه سرگرمی دارد، ولی ممکن است در آینده توسعه پیدا کند و جنبه کاربردی هم بیابد.

شو اوئه‌مورا: آرایش ابرو با اسکن سه‌بعدی

«شو اوئه‌مورا» علاوه بر استیکرهای فیزیکی‌دیجیتال، وسیله‌ای برای میکروبلیدینگ و سایه‌زنی دقیق معرفی کرده است. این وسیله که «shu:brow» نام دارد، ابزاری هوشمند است که با استفاده از فناوری واقعیت افزوده لورئال، چهره شما را اسکن می‌کند و بر اساس شکل ابروی طبیعی و ویژگی‌های چهره شما بهترین آرایش‌های ابرو را پیشنهاد می‌دهد و سپس، طرح انتخاب‌شده را با ۲۴۰۰ دهانک بسیار کوچک و فناوری چاپ با حداکثر وضوح ۱۲۰۰ دی‌پی‌آی، روی ابرو اجرا کند.

میبلین: اپلیکیشن زیبایی برای مایکروسافت تیمز

در پی مشارکت «لورئال» با «ردی پلیر می»، که در پلتفرم‌های متاورس مانند «زپتو» و «روبلاکس» برای کاربران آواتار سه‌بعدی تولید می‌کند، «میبلین نیویورک» نیز به «مایکروسافت تیمز» ملحق شده است تا نخستین کیف لوازم آرایش دیجیتال را برای کنفرانس‌های ویدئویی تولید کند. از تابستان امسال، کاربران مایکروسافت تیمز علاوه بر امکان تغییر پس‌زمینه، می‌توانند از آرایش مجازی نیز استفاده کنند. این قابلیت بخشی از فناوری واقعیت مجازی «میبلین» است و نمایش دیجیتالی محصولات واقعی این برند را شامل می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *