تازه‌ترین خبرها و گزارش‌های صنعت زیبایی ایران و جهان

عدم امکان تبلیغات

رییس کمیسیون آرایشی و بهداشتی: بزرگ‌ترین تهدید بازار زیبایی عدم امکان تبلیغات در رسانه‌های محیطی و تلویزیون است

محمد علی گرجی رئیس کمیسیون آرایشی و بهداشتی انجمن صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی معتقد است که ممنوعیت تبلیغات لوازم آرایشی در رسانه‌های محیطی منجر به رشد بازار کالاهای قاچاق شده است.

به گزارش خانومی بیزینس، در خردادماه سال ۱۳۹۷ قانون ممنوعیت تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید که بر اساس آن هرگونه تبلیغ برای محصولات آرایشی در رسانه‌های محیطی هم با محدودیت رو‌به‌رو شد.

از آنجایی که در سال ۱۳۹۷ و همزمان با رشد التهابات ارزی واردات محصولات آرایشی و بهداشتی برای جلوگیری از ارزبری به کشور ممنوع شد، تهدیدها و فرصت‌های بسیاری برای صنعت زیبایی به وجود آمد. در سال‌های گذشته هیچ یک از رسانه‌های محیطی به دلیل وجود محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها تصویر محصولات آرایشی را به خود ندیده‌اند، این درحالی است که با رشد استفاده از ماهواره در کشور، بیشتر تبلیغات ماهواره‌ای به این گروه از محصولات تعلق گرفته است.

بسیاری از کارشناسان معتقدند که همزمان با رشد صنعت زیبایی در کشور و اعتماد مشتریان به محصولات آرایشی و بهداشتی داخلی باید رسانه‌های محیطی و مجازی محل تبلیغات لوازم آرایشی با کیفیت و اصیل ایرانی شوند و ادامه این ممنوعیت منجر به افزایش سهم بازار کالای قاچاق می‌شود.

در این رابطه محمد علی گرجی، رئیس کمیسیون آرایشی و بهداشتی انجمن صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی به خبرنگار خانومی گفت: «یکی از دلایل فروش گسترده کالاهای قاچاق در بازار لوازم آرایشی و بهداشتی کشور این است که برای این گروه از محصولات در شبکه‌های ماهواره‌ای فرصت تبلیغ به وجود آمده و مخاطبان از طریق این تبلیغات به استفاده از این محصولات جذب می‌شوند».

وی افزود: «وضعیت تولید محصولات زیبایی و بهداشتی در کشور توسط شرکت‌های داخلی مطلوب است. در حال حاضر نزدیک به ۷۰درصد از نیاز داخل توسط همین شرکت‌ها تولید و تامین می‌شود».

این فعال صنعت بهداشتی و آرایشی تصریح کرد: «بزرگترین مشکلی که بازار لوازم آرایشی را تهدید می‌کند، عدم امکان تبلیغات در رسانه‌های محیطی و تلویزیون است. اگر فرصت تبلیغات این محصولات در بیلبوردها و تلویزیون فراهم شود، بخشی از مسیر اعتمادسازی به برندهای ایرانی هموار شده است».

وی گفت: «با توجه به تبلیغات گسترده کالاهای قاچاق در شبکه‌های ماهواره‌ای، فرصت برای کالاهای ایرانی از دست می‌رود. به دلیل اینکه تبلیغات گسترده ذهن مخاطب را برای خرید محصول آماده می‌کند و منجر به افزایش تقاضا می‌شود».

گرجی در پایان تاکید کرد: «از دست رفتن فرصت تبلیغات برای برندهای ایرانی منجر به ایجاد فضا برای کالاهای قاچاق شده است. قاچاق  محصولات آرایشی برای واردکنندگان غیرمجاز به صرفه است به همین دلیل از فرصت‌های تبلیغاتی برای مانور محصولات نهایت استفاده می‌شود».

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *