رسانه زیبایی ایرانی

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

کدام خمیردندان‌ها و دهان‌شویه‌‌ها را بخریم؟

مراقبت از دندان‌ها و رسیدگی به آن‌ها یکی از مسائلی است که روزانه با آن سروکار داریم. در کنار داشتن مسواک خوب و ایده‌آل، انتخاب خمیردندان و دهان‌شویه‌ مناسب، یکی از تصمیم‌های مهم در روتین روزانه مراقبت از دهان و دندان است. با توجه به تنوع بالای خمیر دندان‌ها در بازار، انتخاب مناسب ممکن است کمی گیج‌کننده باشد. برای همین در این ویدئو سعی کردیم خلاصه و دقیق توضیح بدهیم که سراغ چه محصولاتی بروید و از طرفی گول تبلیغات خیلی وسوسه‌کننده‌ی بعضی از این محصولات را هم نخورید.

انتخاب خمیردندان مناسب

عوامل مهمی در انتخاب خمیر دندان مناسب برای دندان‌های دخیل‌اند که مواردی همچون مشکلات دهان و دندان، سن، نوع دندان‌‌ها و ترکیبات آن‌ها را شامل می‌شوند. مهم‌ترین سؤالی که باید بپرسیم این است که یک خمیردندان خوب باید چه ترکیباتی داشته باشد؟ فلوراید مهم‌ترین ماده در خمیر دندان است که از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند و از مینای دندان محافظت می‌کنند. پتاسیم نیترات یا مواد تسکین‌دهنده که درد دندان‌ها را از بین می‌برند هم در خمیردندان‌های ضدحساسیت استفاده می‌شوند. و در نهایبت ترکیبات ضدباکتریایی که از رشد باکتری‌ها در دهان جلوگیری می‌کنند. مواد ساینده‌ ملایمی که لکه‌های سطحی دندان‌ها را از بین می‌برند در خمیردندان‌های سفید کننده وجود دارند. البته بد نیست به خاطر داشته باشید که باید در مصرف خمیردندان‌های سفیدکننده احتیاط کنید، چرا که مصرف طولانی‌مدت این نوع از خمیردندان‌ها می‌تواند باعث زبری مینای دندان می‌شود.

بد نیست این نکته را هم به خاطر داشته باشید که خمیردندان‌های ذغالی که تبلیغات زیادی درباره‌ی آن‌ها وجود دارد گزینه‌ی مناسبی برای مصرف نیستند، چرا که ممکن است به مینای دندان آسیب جدی برسانند و مصرف طولانی آن‌ها باعث حساسیت شود. در مورد خمیردندان‌های حاوی آلوئه‌ورا مطالعات زیادی انجام نشده و شواهد زیادی برای پاک‌کنندگی پلاک‌ها با این نوع از خمیردندان‌ها وجود ندارد.

انتخاب دهان‌شویه مناسب

دهان‌شویه‌ها برای اهداف مختلفی از جمله جلوگیری از پوسیدگی، کاهش التهاب لثه، سفیدکردن دندان‌ها و رفع بوی بد دهان تولید می‌شوند. بنابراین، دهانشویه خود را با توجه به نیازهای خاص دهان و دندان خود انتخاب کنید. دهان‌شویه خوب باید حاوی ترکیباتی مانند فلوراید، کلرهگزیدین، و برخی عصاره‌های گیاهی باشد که به مبارزه با باکتری‌ها، کاهش پلاک و التهاب کمک می‌کنند. pH دهان‌شویه باید به گونه‌ای باشد که به مینای دندان آسیب نرساند. pH ۷ یا همان خنثی برای دهان‌شویه مناسب است، ولی برخی مطالعات نشان می‌دهند که دهان‌شویه‌های کمی قلیایی و با pH ۸ ممکن است به کاهش اسیدیته دهان و در نتیجه کاهش پوسیدگی دندان کمک کنند. طعم دهان‌شویه می‌تواند در استفاده منظم از آن بسیار موثر باشد و دهان‌شویه‌هایی با طعم‌های خنک و مطبوع، استفاده از آن را لذت‌بخش‌تر می‌کنند.

توصیه‌ی نهایی ما این است که هر ۶ ماه یک‌بار به دندان‌پزشک مراجعه کنید و درباره‌ روش‌های مراقبت از دندان‌تان از او کمک بگیرید.

اشتراک‌گذاری

سایر ویدیوهای منتشر‌شده در این دسته‌بندی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *